Contact

Linda

Ik ben Linda (1966) en woon in Egmond aan Zee, getrouwd met Marc en wij hebben 2 zoons Mike en Jeff. Sinds voorjaar 2019 ben ik verslaafd aan Padel, vroeger was dat tennis. Naast het lesgeven en coachen van padel en padel promoten met TPCH Team Padel, op social media en tijdens de Padel Party, speel ik zelf ook heel graag veel padel. Buiten de baan ben ik instructeur persoonlijke ontwikkeling en helen met je handen, wat weer goed van pas komt bij blessures.

Waarom padel?

Padel is voor mij puur genieten steeds zelf iets nieuws leren en dat aan anderen leren, genieten van geniale, mooie, mislukte, bijna gelukte slagen en heel veel lachen, met mooie mensen om mij heen. Iedereen kan het leren, samen puzzelen wat bij jou past, waar jij zelfvertrouwen van krijgt. Als trainer geniet ik ervan om een speler tijdens en na een les te zien groeien. Daar word ik geweldig blij van.

Beschikbaar: ma-di-wo-do-vr-za-zo, overdag, voor lessen en clinics.

Meer over Linda

Martijn

Ik ben Martijn (1968) uit Heiloo, getrouwd met Marianne en wij hebben 2 kinderen Matilde en Raoul. ik ben onderdeel van het TPCH Team Padel, padel-ambassadeur en -coach. Ik verzorg trainingen, en geef clinics samen met mijn collega's. Ik ben begonnen met Padel in Spanje 12 jaar geleden. Padel is voor mij een heerlijke buitensport. Ik ben loopbaancoach en gespecialiseerd in jou in je kracht zetten.

Waarom padel?

Padel betekent voor mij plezier, flow en dynamiek. De tactische kant van het spelletje maakt het zo ontzettend leuk. Padel is net zo simpel te leren als overspelen met strand batjes. Het kost tijd, aandacht en energie om het steeds beter te snappen. Mijn doel is het plezier, techniek en tactiek in Padel over te brengen en jou eraan positief verslaafd te maken, het plezier over te brengen en je te zien groeien. Dit opdat je net zo verslaafd wordt als ik al jaren ben! Tot op de Padelbaan!

Beschikbaar: di-wo vanaf 17 uur, vr middag, za-zo, voor lessen en clinics.

Meer over Martijn

Onze missie

Met elkaar vinden we het geweldig om heel Nederland aan het sporten te krijgen. Padel leent zich daar uitstekend voor. Onderstaande super enthousiaste Padel Party Coaches met gecertificeerde trainers en vrijwilligers helpen je graag op weg om een goeie start te maken en om je verder te ontwikkelen.

Padel Party Coach Netwerk

Carolien Sterkman, Frieda Lubberdink, Lydia Bakker, Linda Menkhorst, Claudia Spit, Marloes Dijkmans, Martijn Haan, Frits Hakkesteegt, Peter van Weering, Arnaud van Dijk, Robert van der Velde.

Team Padel Party
Team Padel Party

Frits

Frits Hakkesteegt, achtergrond met vele jaren tennisles geven en als LO-docent op middelbare scholen. Nu gecertificeerd NPB en KNLTB padel trainer. Hij ziet scherp bij beginnende en ervaren spelers waar de grootste winst behaald kan worden. Altijd bereid om je een stap verder te helpen. En hij is zelf ook niet te stoppen, zo vaak als mogelijk op de baan. Zijn volgende stap is om de jeugd op de padelbaan te krijgen. Hij geeft kennismakingsclinics en flex clinics, zodat hij zelf ook lekker over de wereld kan reizen.

Arnaud

Arnaud van Dijk Trainer, coach, consultant, weet alles over leren en motiveren. Opleiding KNLTB padel trainer, niet te remmen, beginner of gevorderd? Met zijn extra kennis uit het badminton is dat geen enkel probleem. Hij geeft met het team kennismakingsclinics en op diverse verenigingen padellessen.

Frieda

Frieda Lubberdink zeer enthousiast Padel Party Coach, fanatiek padelspeler en bijna klaar met de KNLTB-opleiding, tevens docent speciaal onderwijs. Leraar en trainer in hart en nieren. Zij verzorgt kennismakingsclinics en wekelijkse (flex)lessen.

Robert

Robert van der Velde veel te vinden op de tennisbaan als zeer ervaren en altijd enthousiaste tennisleraar bij meerdere clubs, inmiddels gecertificeerd KNLTB padel trainer, doet niet aan pauzes en kan oneindig doorgaan, want iedereen moet kunnen lessen.

Marloes

Marloes Dijkmans Ervaring als tennisleraar met alle niveaus en leeftijden. Onderwijs is haar ding. Opleiding bij PadelMBA als padel coach. Altijd enthousiast en ook nog eens razendsnel op de baan, altijd met een lach. Een scherpe blik om je spel te kunnen verbeteren. Zij geeft met het team kennismakingsclinics en wie weet binnenkort ook padellessen?

Carolien

Carolien Sterkman - Padel Party Coach en zeer enthousiast padeller. Ze geeft kennismakingsclinics en begeleidt als voedingsdeskundige mensen in haar eigen praktijk met opmerkelijke resultaten. Jarenlange ervaring als tennisser, maar nu padelambassadeur, initiator van de banen bij TPC Heiloo, heeft alles opgestart en is nu zwaar padelverslaafd.

Lydia

Lydia Bakker, zeer verslaafde padeller en Padel Party Coach, die overal, met engelengeduld, mogelijkheden ziet om beginners met haar ervaring te helpen. Traint zelf zo vaak als zij kan en heeft gouden handjes, ga alvast maar rennen voor haar dejada - dropshot. Zij geeft kennismakingsclinics met het team.

Claudia

Claudia Spit super effectieve organisator, regelt van alles, en vindt het altijd geweldig om nieuwe padellers te helpen en aan te moedigen tijdens een Padel Party of een door haar georganiseerd toernooi. Zij weet al je vragen te beantwoorden. “Alles wat niet kan, kan toch.” Bij het Trefpunt brengt ze mensen bij elkaar. Zij helpt bij Padel Party’s en bij de organisatie van activiteiten.